Joomla Free Themes by iPage Complaints

Despre Noi

Asociatia Sportivilor Cozia Racing Team, infiinatata la 1 aprilie 2013, dintr-un grup de initiativa ce a desfasurat in 14 octombrie 2012 primul concurs de mountain bike, COZIA MTB, organizeaza in fiecare an concursul cu acelasi nume: COZIA MTB.

2016 EDITIA A V-A.

Membrii fondatori: Lucian Anghelus, Ovidiu Maracine, Anca Popescu, Dora Savulescu, Catalin Verigeanu.

In fiecare an in lunile aprilie-mai vom desfasura cate un proiect de pregatire in care sunt implicati copii cu varste pana la 14 ani. Sunt invitati in aceste proiecte toti posesorii de biciclete , varful actiunii fiecarui proiect desfasurandu-se in data de 21 mai cu concurs dedicat adultilor de pretutineni,urmand o serata in aer liber,cu mancare la ceaun, muzica profesionistilor dar si cantata de noi,toti cei prezenti. In ziua de 22 mai un concurs dedicat copiilor cu tot efortul de a se simti minunat!

Iubitori ai sportului in general si ai cilismului in particular, iubitori ai naturii si ai mediului inconjurator, ne dorim sa promovam ciclismul de la cele mai fragede varste. Dorim de asemenea promovarea ideilor ecologice şi de ecologizare, a protecţiei mediului și dezvoltării durabile în general, creșterea participării publice în identificarea şi soluţionarea problemelor de mediu, promovarea specifică a protecției mediului în zonele montane, locale, promovarea ecoturismului şi a dezvoltării comunitare, studierea și cunoașterea din toate punctele de vedere a masivelor și zonelor montane, locale și nu numai, promovarea specifică a protecției mediului și dezvoltării durabile în Călimănești și județul Vâlcea.

In acest an organizam doua concursuri: Transalpina Winter Bike si Cozia MTB

PROGRAM DE DESFASURARE A COMPETITIEI CICLISTE - COZIA MTB

In saptamana premergatoare concursului se fac recunoasteri de traseu si traseele din concurs cu cei impricati in organizare.